100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CAVALIER Mk II Hatchback 2.0 SRi 130 130PK
Bouwjaar 03.1987 - 08.1988

Wiellagers VAUXHALL CAVALIER Mk II Hatchback 2.0 SRi 130

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving.

Perslagers voor uw VAUXHALL CAVALIER Mk II Hatchback 2.0 SRi 130

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes.

Wiellagers kopen VAUXHALL CAVALIER Mk II Hatchback

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe pistons en nieuwe glijbussen.