100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CAVALIER Mk II Hatchback 1600D 54PK
Bouwjaar 03.1982 - 08.1988

Wiellagers VAUXHALL CAVALIER Mk II Hatchback 1600D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw VAUXHALL CAVALIER Mk II Hatchback 1600D

Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Wiellagers op uw auto

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW SpoorstangCHEVROLET RemschijvenLAND ROVER Remtrommels. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen.

Wiellagers kopen VAUXHALL CAVALIER Mk II Hatchback

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Let op of het geluid harder of zachter wordt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VAUXHALL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.