100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CAVALIER Mk II Hatchback 1.3 S 75PK
Bouwjaar 09.1981 - 08.1988

Wiellagers VAUXHALL CAVALIER Mk II Hatchback 1.3 S

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen VAUXHALL CAVALIER Mk II Hatchback 1.3 S

Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Pers wiellagers moeten geperst worden. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig.

Perslagers voor uw VAUXHALL CAVALIER Mk II Hatchback

De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift.

Wiellagers op uw auto

Elke VAUXHALL heeft een eigen VIN-nummer. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAF RemklauwenPEUGEOT StabilisatorstangenCHRYSLER Spoorstang.