100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CAVALIER Mk II Cabriolet 1800i 115PK
Bouwjaar 08.1984 - 10.1988

Wiellagers VAUXHALL CAVALIER Mk II Cabriolet 1800i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

Wiellagers kopen VAUXHALL CAVALIER Mk II Cabriolet 1800i

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.

Perslagers voor uw VAUXHALL CAVALIER Mk II Cabriolet

Elke VAUXHALL heeft een eigen VIN-nummer. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDA DraagarmenJAGUAR HandremkabelsSAAB Remtrommels.