100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CAVALIER Coupé 2.0 S 100PK
Bouwjaar 03.1978 - 08.1981

Wiellagers VAUXHALL CAVALIER Coupé 2.0 S

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Perslagers voor uw VAUXHALL CAVALIER Coupé 2.0 S

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Een wiellager mag je niet horen.

Wiellagers kopen VAUXHALL CAVALIER Coupé

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Een defect lager heeft speling of maakt geluid.