100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CAVALIER CC 1600 75PK
Bouwjaar 09.1975 - 08.1981

Wiellagers VAUXHALL CAVALIER CC 1600

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL CAVALIER CC 1600 komen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Perslagers voor uw VAUXHALL CAVALIER CC

En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen.

Wiellagers kopen VAUXHALL

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen.