100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CASCADA Cabriolet 2.0 CDTI 170PK
Bouwjaar 07.2015 - tot heden

Wiellagers VAUXHALL CASCADA Cabriolet 2.0 CDTI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw VAUXHALL CASCADA Cabriolet
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 201633
Op voorraad, morgen gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Buiten diameter: 146 mm
Aantal wielbouten: 5 -gat
Hoogte: 84,5 mm
Gewicht: 4,5 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
49% Korting
147,78
289,76
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Wiellagers kopen VAUXHALL CASCADA Cabriolet 2.0 CDTI

Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.

Perslagers voor uw VAUXHALL CASCADA Cabriolet

Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen.

Wiellagers op uw auto

Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VAUXHALL past.