100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CASCADA Cabriolet 1.4 140PK
Bouwjaar 02.2013 - tot heden

Wiellagers VAUXHALL CASCADA Cabriolet 1.4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw VAUXHALL CASCADA Cabriolet
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 201633
Op voorraad, morgen gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Buiten diameter: 146 mm
Aantal wielbouten: 5 -gat
voor remschijf Ø : 292
Hoogte: 84,5 mm
Gewicht: 4,5 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
49% Korting
147,78
289,76
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Wiellagers kopen VAUXHALL CASCADA Cabriolet 1.4

Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VAUXHALL CASCADA Cabriolet past. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto.

Wiellagers op uw auto

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes.

Perslagers voor uw VAUXHALL

Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.