100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CARLTON Mk III Stationwagen 3.0 24V 200PK
Bouwjaar 09.1989 - 03.1994

Wiellagers VAUXHALL CARLTON Mk III Stationwagen 3.0 24V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Perslagers voor uw VAUXHALL CARLTON Mk III Stationwagen 3.0 24V

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL CARLTON Mk III Stationwagen komen. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Pers wiellagers moeten geperst worden.

Wiellagers op uw auto

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten.

Wiellagers kopen VAUXHALL

Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPEL StuurkogelsLOTUS RemblokkenROVER Spoorstang. Een wiellager mag je niet horen. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren.