100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CARLTON Mk III Stationwagen 2.6 i 150PK
Bouwjaar 09.1990 - 03.1994

Wiellagers VAUXHALL CARLTON Mk III Stationwagen 2.6 i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers kopen VAUXHALL CARLTON Mk III Stationwagen 2.6 i

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht.

Wiellagers op uw auto

Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Perslagers voor uw VAUXHALL CARLTON Mk III Stationwagen

Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARU StuurkogelsVW VOLKSWAGEN DraagarmenDAIHATSU Spoorstang. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.