100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CARLTON Mk III Stationwagen 2.0 i 122PK
Bouwjaar 09.1986 - 03.1994

Wiellagers VAUXHALL CARLTON Mk III Stationwagen 2.0 i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Perslagers voor uw VAUXHALL CARLTON Mk III Stationwagen 2.0 i

Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VAUXHALL CARLTON Mk III Stationwagen past.

Wiellagers op uw auto

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. De centrale moer borgt de naaf of lagers.

Wiellagers kopen VAUXHALL

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.