100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CARLTON Mk III Stationwagen 2.0 115PK
Bouwjaar 09.1986 - 03.1994

Wiellagers VAUXHALL CARLTON Mk III Stationwagen 2.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Perslagers voor uw VAUXHALL CARLTON Mk III Stationwagen 2.0

Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLN DraagarmenJAGUAR WiellagersLDV Fuseekogels. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Wiellagers op uw auto

Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak.

Wiellagers kopen VAUXHALL CARLTON Mk III Stationwagen

Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo en Rofren Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Elke VAUXHALL heeft een eigen VIN-nummer.