100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CARLTON Mk III Stationwagen 1.8 S 90PK
Bouwjaar 09.1986 - 03.1994

Wiellagers VAUXHALL CARLTON Mk III Stationwagen 1.8 S

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Perslagers voor uw VAUXHALL CARLTON Mk III Stationwagen 1.8 S

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Wiellagers kopen VAUXHALL CARLTON Mk III Stationwagen

Pers wiellagers moeten geperst worden. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren.

Wiellagers op uw auto

Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLET WielnavenNISSAN StuurkogelsBEDFORD Handremkabels. Elke VAUXHALL heeft een eigen VIN-nummer.