100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CARLTON Mk III Stationwagen 1.8 i 115PK
Bouwjaar 09.1986 - 03.1994

Wiellagers VAUXHALL CARLTON Mk III Stationwagen 1.8 i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Perslagers voor uw VAUXHALL CARLTON Mk III Stationwagen 1.8 i

Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Wiellagers kopen VAUXHALL CARLTON Mk III Stationwagen

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONG RemschoenenSEAT RemtrommelsGMC Fuseekogels. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Wiellagers op uw auto

Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL komen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.