100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CARLTON Mk III Stationwagen 1.8 88PK
Bouwjaar 09.1987 - 03.1994

Wiellagers VAUXHALL CARLTON Mk III Stationwagen 1.8

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers op uw auto

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor.

Perslagers voor uw VAUXHALL CARLTON Mk III Stationwagen 1.8

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKI WiellagersHYUNDAI RemblokkenPLYMOUTH Stuurkogels. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL CARLTON Mk III Stationwagen komen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak.

Wiellagers kopen VAUXHALL

Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.