100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CARLTON Mk III Sedan 3.6 24V Lotus 377PK
Bouwjaar 08.1990 - 09.1992

Wiellagers VAUXHALL CARLTON Mk III Sedan 3.6 24V Lotus

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers kopen VAUXHALL CARLTON Mk III Sedan 3.6 24V Lotus

Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VAUXHALL CARLTON Mk III Sedan. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u.

Wiellagers op uw auto

Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORD DraagarmenDODGE StabilisatorstangenMITSUBISHI Remslangen.

Perslagers voor uw VAUXHALL

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling.