100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CARLTON Mk III Sedan 3.0 3000 177PK
Bouwjaar 03.1987 - 09.1990

Wiellagers VAUXHALL CARLTON Mk III Sedan 3.0 3000

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers kopen VAUXHALL CARLTON Mk III Sedan 3.0 3000

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. De wegligging is een stuk minder.

Wiellagers op uw auto

Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL CARLTON Mk III Sedan komen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Perslagers voor uw VAUXHALL

Een wiellager mag je niet horen. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.