100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CARLTON Mk III Sedan 3.0 3000 24V 204PK
Bouwjaar 09.1989 - 03.1994

Wiellagers VAUXHALL CARLTON Mk III Sedan 3.0 3000 24V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers op uw auto

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij controleren altijd bij de VAUXHALL CARLTON Mk III Sedan 3.0 3000 24V dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Wiellagers kopen VAUXHALL CARLTON Mk III Sedan

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Perslagers voor uw VAUXHALL

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring.