100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CARLTON Mk III Sedan 2.6 i 150PK
Bouwjaar 09.1990 - 03.1994

Wiellagers VAUXHALL CARLTON Mk III Sedan 2.6 i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers op uw auto

Wij controleren altijd bij de VAUXHALL CARLTON Mk III Sedan 2.6 i dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een wiellager mag je niet horen. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS.

Perslagers voor uw VAUXHALL CARLTON Mk III Sedan

Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Wiellagers kopen VAUXHALL

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDA WiellagersRENAULT RemtrommelsFORD Wielnaven. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen.