100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CARLTON Mk III Sedan 2.3 D 73PK
Bouwjaar 09.1986 - 03.1994

Wiellagers VAUXHALL CARLTON Mk III Sedan 2.3 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers op uw auto

De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL CARLTON Mk III Sedan 2.3 D komen. De wegligging is een stuk minder. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen.

Perslagers voor uw VAUXHALL CARLTON Mk III Sedan

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Wiellagers kopen VAUXHALL

Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan.