100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CARLTON Mk III Sedan 2.0 115PK
Bouwjaar 09.1986 - 03.1994

Wiellagers VAUXHALL CARLTON Mk III Sedan 2.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers kopen VAUXHALL CARLTON Mk III Sedan 2.0

Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLER RemcilindersINFINITI DraagarmenDAF Remschoenen. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen.

Perslagers voor uw VAUXHALL CARLTON Mk III Sedan

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen en nieuw handremmechanisme. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent.

Wiellagers op uw auto

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.