100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CARLTON Mk III Sedan 1.8 i 115PK
Bouwjaar 09.1986 - 03.1994

Wiellagers VAUXHALL CARLTON Mk III Sedan 1.8 i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers op uw auto

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VAUXHALL CARLTON Mk III Sedan 1.8 i. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen.

Perslagers voor uw VAUXHALL CARLTON Mk III Sedan

Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Wiellagers kopen VAUXHALL

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan.