100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CARLTON Mk II Stationwagen 2.3 D 71PK
Bouwjaar 05.1983 - 08.1986

Wiellagers VAUXHALL CARLTON Mk II Stationwagen 2.3 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen VAUXHALL CARLTON Mk II Stationwagen 2.3 D

Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent.

Wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAI HandremkabelsDAF StuurkogelsFORD Draagarmen. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Je kunt bij ons betalen via {LIST} De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Perslagers voor uw VAUXHALL CARLTON Mk II Stationwagen

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VAUXHALL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..