100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CARLTON Mk II Sedan 2.3 D 71PK
Bouwjaar 05.1983 - 08.1986

Wiellagers VAUXHALL CARLTON Mk II Sedan 2.3 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen VAUXHALL CARLTON Mk II Sedan 2.3 D

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VAUXHALL CARLTON Mk II Sedan past. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. De magneet kant testen met een ijzerdeel.

Wiellagers op uw auto

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht.

Perslagers voor uw VAUXHALL

Let op of het geluid harder of zachter wordt. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.