100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CARLTON Mk II Sedan 2.2 i 115PK
Bouwjaar 11.1984 - 08.1986

Wiellagers VAUXHALL CARLTON Mk II Sedan 2.2 i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw VAUXHALL CARLTON Mk II Sedan 2.2 i

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VAUXHALL CARLTON Mk II Sedan past. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Wiellagers op uw auto

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen.

Wiellagers kopen VAUXHALL

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur.