100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CARLTON Mk II Sedan 2.0 S 100PK
Bouwjaar 10.1978 - 08.1986

Wiellagers VAUXHALL CARLTON Mk II Sedan 2.0 S

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw VAUXHALL CARLTON Mk II Sedan 2.0 S

Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VAUXHALL CARLTON Mk II Sedan past. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager.

Wiellagers op uw auto

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid.

Wiellagers kopen VAUXHALL

De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.