100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CARLTON Mk II Sedan 2.0 i 110PK
Bouwjaar 01.1983 - 12.1984

Wiellagers VAUXHALL CARLTON Mk II Sedan 2.0 i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen VAUXHALL CARLTON Mk II Sedan 2.0 i

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider.

Perslagers voor uw VAUXHALL CARLTON Mk II Sedan

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij controleren altijd bij de VAUXHALL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Wiellagers op uw auto

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Let op of het geluid harder of zachter wordt. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.