100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CARLTON Mk II Sedan 1.8 S 88PK
Bouwjaar 12.1982 - 08.1986

Wiellagers VAUXHALL CARLTON Mk II Sedan 1.8 S

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Elke VAUXHALL CARLTON Mk II Sedan 1.8 S heeft een eigen VIN-nummer. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.

Wiellagers kopen VAUXHALL CARLTON Mk II Sedan

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Zimmermann, Brembo, Bosch, ATE, Pagid, ABS, Jurid, Lucas, Rofren en Bendix Let op of het geluid harder of zachter wordt.

Perslagers voor uw VAUXHALL

Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.