100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CALIBRA 2.0 i 4x4 115PK
Bouwjaar 06.1990 - 07.1997

Wiellagers VAUXHALL CALIBRA 2.0 i 4x4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw VAUXHALL CALIBRA 2.0 i 4x4

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.

Wiellagers op uw auto

Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Wiellagers kopen VAUXHALL CALIBRA

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL komen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.