100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CALIBRA 2.0 i 16V 150PK
Bouwjaar 06.1990 - 02.1994

Wiellagers VAUXHALL CALIBRA 2.0 i 16V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VAUXHALL CALIBRA 2.0 i 16V past. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak.

Perslagers voor uw VAUXHALL CALIBRA

Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. De magneet kant testen met een ijzerdeel. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel.

Wiellagers kopen VAUXHALL

Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTA DraagarmenHYUNDAI SpoorstangSEAT Handremkabels. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers.