100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CALIBRA 2.0 i 16V 136PK
Bouwjaar 06.1990 - 07.1997

Wiellagers VAUXHALL CALIBRA 2.0 i 16V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw VAUXHALL CALIBRA 2.0 i 16V

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Pers wiellagers moeten geperst worden. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Wiellagers kopen VAUXHALL CALIBRA

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe pistons. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid.

Wiellagers op uw auto

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Wij controleren altijd bij de VAUXHALL dealer of de onderdelen passen op uw auto.