100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL BRAVA Pick-up 2.5 DTI 4x4 101PK
Bouwjaar 08.2001 - 12.2002

Wiellagers VAUXHALL BRAVA Pick-up 2.5 DTI 4x4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Perslagers voor uw VAUXHALL BRAVA Pick-up 2.5 DTI 4x4

Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers.

Wiellagers kopen VAUXHALL BRAVA Pick-up

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VAUXHALL. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving.