100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL BRAVA Pick-up 2.3 94PK
Bouwjaar 08.1991 - 08.1994

Wiellagers VAUXHALL BRAVA Pick-up 2.3

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager.

Wiellagers kopen VAUXHALL BRAVA Pick-up 2.3

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MG RemschoenenSUBARU RemblokkenCHEVROLET Wiellagers. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL BRAVA Pick-up komen. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Perslagers voor uw VAUXHALL

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.