100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL BRAVA Pick-up 2.3 4x4 94PK
Bouwjaar 06.1990 - 08.1994

Wiellagers VAUXHALL BRAVA Pick-up 2.3 4x4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Wiellagers kopen VAUXHALL BRAVA Pick-up 2.3 4x4

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VAUXHALL BRAVA Pick-up, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Perslagers voor uw VAUXHALL

Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHI ABS sensorenINFINITI RemschoenenLADA Wielnaven. De wegligging is een stuk minder. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat.