100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRAMAX 1.7 D 57PK
Bouwjaar 01.1989 - 07.1994

Wiellagers VAUXHALL ASTRAMAX 1.7 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers kopen VAUXHALL ASTRAMAX 1.7 D

De magneet kant testen met een ijzerdeel. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De centrale moer borgt de naaf of lagers.

Perslagers voor uw VAUXHALL ASTRAMAX

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULT DraagarmenGMC StuurkogelsMERCEDES-BENZ Remtrommels.

Wiellagers op uw auto

Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Wij controleren altijd bij de VAUXHALL dealer of de onderdelen passen op uw auto.