100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRAMAX 1.6 D 54PK
Bouwjaar 05.1986 - 06.1990

Wiellagers VAUXHALL ASTRAMAX 1.6 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers op uw auto

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Wiellagers kopen VAUXHALL ASTRAMAX 1.6 D

Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Perslagers voor uw VAUXHALL ASTRAMAX

Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Pers wiellagers moeten geperst worden. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond.