100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRAMAX 1.4 S 75PK
Bouwjaar 07.1989 - 08.1991

Wiellagers VAUXHALL ASTRAMAX 1.4 S

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Perslagers voor uw VAUXHALL ASTRAMAX 1.4 S

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Wiellagers kopen VAUXHALL ASTRAMAX

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid.

Wiellagers op uw auto

Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOO RemschoenenSUBARU RemtrommelsDAIHATSU Remslangen. Gietijzer komt minder veel voor als component. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.