100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRAMAX 1.4 i 60PK
Bouwjaar 08.1991 - 07.1994

Wiellagers VAUXHALL ASTRAMAX 1.4 i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Perslagers voor uw VAUXHALL ASTRAMAX 1.4 i

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Elke VAUXHALL ASTRAMAX heeft een eigen VIN-nummer. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIA ABS sensorenMG WielnavenDAEWOO Spoorstang.

Wiellagers op uw auto

De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf.

Wiellagers kopen VAUXHALL

Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.