100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRAMAX 1.3 N 60PK
Bouwjaar 08.1985 - 12.1989

Wiellagers VAUXHALL ASTRAMAX 1.3 N

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers op uw auto

De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VAUXHALL ASTRAMAX 1.3 N. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Wiellagers kopen VAUXHALL ASTRAMAX

Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Demonteren is geen lastige klus.

Perslagers voor uw VAUXHALL

Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.