100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRA Stationwagen 1.3 S 75PK
Bouwjaar 09.1979 - 08.1984

Wiellagers VAUXHALL ASTRA Stationwagen 1.3 S

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw VAUXHALL ASTRA Stationwagen 1.3 S

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Wiellagers kopen VAUXHALL ASTRA Stationwagen

Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULT StabilisatorstangenLAND ROVER DraagarmenROVER Remblokken. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen.