100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRA Mk III 1.7 D 57PK
Bouwjaar 12.1991 - 02.1998

Wiellagers VAUXHALL ASTRA Mk III 1.7 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw VAUXHALL ASTRA Mk III
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 200051
Op voorraad, morgen gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Binnen diameter: 39 mm
Ø Buiten diameter: 74 mm
vanaf chassis nr.: T#000001
Hoogte: 39 mm
Gewicht: 0,78 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
51% Korting
24,15
49,29
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen VAUXHALL ASTRA Mk III 1.7 D

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUAR FuseekogelsBEDFORD SpoorstangPEUGEOT Remcilinders.

Perslagers voor uw VAUXHALL ASTRA Mk III

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Wiellagers op uw auto

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.