100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRA Mk III 1.8 i 16V 115PK
Bouwjaar 09.1994 - 02.1998

Wiellagers VAUXHALL ASTRA Mk III 1.8 i 16V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw VAUXHALL ASTRA Mk III
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 200051
Op voorraad, morgen gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Binnen diameter: 39 mm
Ø Buiten diameter: 74 mm
vanaf chassis nr.: T#000001
Hoogte: 39 mm
Gewicht: 0,78 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
51% Korting
25,36
51,76
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw VAUXHALL ASTRA Mk III 1.8 i 16V

Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VAUXHALL ASTRA Mk III past. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Wiellagers op uw auto

Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Pers wiellagers moeten geperst worden.

Wiellagers kopen VAUXHALL

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.