100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRA Mk II Stationwagen 1.8 i 112PK
Bouwjaar 01.1990 - 08.1991

Wiellagers VAUXHALL ASTRA Mk II Stationwagen 1.8 i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen VAUXHALL ASTRA Mk II Stationwagen 1.8 i

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel.

Perslagers voor uw VAUXHALL ASTRA Mk II Stationwagen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VAUXHALL. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Wiellagers op uw auto

Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.