100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRA Mk II Stationwagen 1.7 D 57PK
Bouwjaar 02.1989 - 08.1991

Wiellagers VAUXHALL ASTRA Mk II Stationwagen 1.7 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Wiellagers kopen VAUXHALL ASTRA Mk II Stationwagen 1.7 D

Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De magneet kant testen met een ijzerdeel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VAUXHALL ASTRA Mk II Stationwagen past.

Perslagers voor uw VAUXHALL

Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHE RemtrommelsMASERATI WiellagersCHEVROLET Spoorstang. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.