100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRA Mk II Stationwagen 1.6 S 90PK
Bouwjaar 09.1984 - 08.1986

Wiellagers VAUXHALL ASTRA Mk II Stationwagen 1.6 S

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Wiellagers kopen VAUXHALL ASTRA Mk II Stationwagen 1.6 S

Wiellagers worden vaak per as vervangen. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken.

Perslagers voor uw VAUXHALL ASTRA Mk II Stationwagen

Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL komen. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring.