100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRA Mk II Stationwagen 1.6 82PK
Bouwjaar 09.1984 - 08.1991

Wiellagers VAUXHALL ASTRA Mk II Stationwagen 1.6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw VAUXHALL ASTRA Mk II Stationwagen
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 200189
Op voorraad, morgen gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Binnen diameter: 39 mm
Ø Buiten diameter: 72 mm
tot bouwjaar: 12.87
Hoogte: 37 mm
Gewicht: 0,56 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
46% Korting
19,44
36,01
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw VAUXHALL ASTRA Mk II Stationwagen 1.6

De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider.

Wiellagers kopen VAUXHALL ASTRA Mk II Stationwagen

Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Een defect lager heeft speling of maakt geluid.

Wiellagers op uw auto

De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADA RemklauwenFORD WiellagersCITROEN Remslangen. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft.