100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRA Mk II Stationwagen 1.4 S 75PK
Bouwjaar 01.1989 - 08.1991

Wiellagers VAUXHALL ASTRA Mk II Stationwagen 1.4 S

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.

Perslagers voor uw VAUXHALL ASTRA Mk II Stationwagen 1.4 S

Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Een defect lager heeft speling of maakt geluid.

Wiellagers kopen VAUXHALL ASTRA Mk II Stationwagen

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL komen. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Demonteren is geen lastige klus.