100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRA Mk II Hatchback 2.0 GTE 16V 156PK
Bouwjaar 05.1988 - 08.1991

Wiellagers VAUXHALL ASTRA Mk II Hatchback 2.0 GTE 16V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen VAUXHALL ASTRA Mk II Hatchback 2.0 GTE 16V

Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Wiellagers op uw auto

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift.

Perslagers voor uw VAUXHALL ASTRA Mk II Hatchback

Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VAUXHALL. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.