100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRA Mk II Hatchback 1.4 S 75PK
Bouwjaar 01.1990 - 08.1991

Wiellagers VAUXHALL ASTRA Mk II Hatchback 1.4 S

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen VAUXHALL ASTRA Mk II Hatchback 1.4 S

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Elke VAUXHALL ASTRA Mk II Hatchback heeft een eigen VIN-nummer. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Perslagers voor uw VAUXHALL

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

Wiellagers op uw auto

Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICK RemklauwenGMC RemtrommelsSSANGYONG Spoorstang. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.