100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRA Mk II Hatchback 1.4 i 60PK
Bouwjaar 01.1990 - 08.1991

Wiellagers VAUXHALL ASTRA Mk II Hatchback 1.4 i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen VAUXHALL ASTRA Mk II Hatchback 1.4 i

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Een defect lager heeft speling of maakt geluid.

Wiellagers op uw auto

Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Gietijzer komt minder veel voor als component. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen.

Perslagers voor uw VAUXHALL ASTRA Mk II Hatchback

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VAUXHALL.